top of page
AlohaStudio-preview-11_edited_edited.jpg

wedding bells
warm, spontaan & 
gedetailleerd

Gefeliciteerd! Jullie zijn een dag aan het plannen waarbij de liefde centraal staat. Geheel op jullie eigen manier willen jullie een onvergetelijke dag, samen met vrienden en familie waar het plezier vanaf spat. Hoe mooi is het om daar altijd op terug te kunnen kijken en die bijzondere momenten tussen jullie, maar ook tussen de bruidsgasten terug te zien in foto's. Klinkt dat goed? Dan ben ik misschien wel jullie bruidsfotograaf!

Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat alle belangrijke momenten op jullie dag worden gefotografeerd. Ik leg heel graag de sfeer van de dag vast zodat jullie later met hetzelfde gevoel de dag opnieuw kunnen beleven! Ongemerkt zal ik alles fotograferen, de spontane momenten tussen jullie en jullie gasten. Jullie hoeven tijdens de dag niet  te poseren (met uitzondering van de locatieshoot en eventueel wat groepsfoto's natuurlijk). Ik vind het ook heel leuk om het aankleedmoment te fotograferen, de voorbereidingen en de details waar jullie zoveel tijd in hebben gestoken.

Amesfoort-2.jpg
Amesfoort-1.jpg

YES! I hear wedding bells!

emotie, spontaniteit en details

dat wil ik vasteggen op jouw bruiloft,

zodat die mooie herinneringen voor altijd tastbaar blijven

blad-wit-1.png
DSC_0359-2.jpg

wedding bells // aloha studio

Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van €1149,-
Dit is inclusief 6 uur fotografie. Wil je mij langer boeken? Dat kan uiteraard! Samen kijken we wat het best passend is voor jullie dag. Vraag de trouwbrochure aan door het onderstaande formulier in te vullen.

> twee uitgebreide gesprekken: kennismaking & voorbereiding

> veel foto's: alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's (minimaal 180 bij 6 uur)

> verrassende preview binnen een week na de bruiloft

> online privé album die je met vrienden en familie kunt delen

> en tot slot: een super enthousiaste fotograaf die heel graag met jullie meedenkt en er samen met jullie een hele mooie dag van gaat maken!

Alohastudio-DR_wedding-74.jpg

hou jij ook zo van?

1. realness?

Ik hou ervan om jullie vast te leggen zoals jullie echt zijn, dus géén ongemakkelijk geposeer of in scene gezette momenten. Ik wil jullie lekker op elkaar laten focussen, echte momenten creëren en JUIST deze vangen in beeld. 

2. jouw gasten?

Nou dit zal ongetwijfeld het geval zijn, anders waren ze niet uitgenodigd toch ;)? Naast dat ik jullie natuurlijk vast leg vind ik het nét zo belangrijk om gedurende de dag jullie gasten vast te leggen. De plezier van je vrienden, oma die een traantje weg pinkt of trotse blikken van ouders. Momenten die je wellicht zelf niet eens mee krijgt op dat moment. 

3. to live in the moment?

GENIET! Echt, laat het los en raak niet in de stress als dingen net niet helemaal lopen zoals je van te voren had verwacht of had gepland. Zoals die ene stortbui, dat gênante struikelmoment (yes it happend) of al die confetti in je haar. Juist die momenten wil je eigenlijk onthouden, ze maken de dag grappig, eigen, bijzonder en leveren de mooiste beelden en verhalen voor later op.

Alohastudio-preview-21_edited_edited_edited.jpg

ja, ja en nog eens ja!

Denk je nuYES IK WIL DIT! Dan is dat fantastisch nieuws. Laten we lekker gaan kletsen over jullie prachtige droomdag. Tijdens ons gratis gesprek bespreken we jullie wensen. Hebben we leuke gezellige klik? Dat is het tijd voor het plannen!  We bespreken alles rustig door zodat we samen de perfecte uitkomst vormen.

 

Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en de mooiste herinneringen samen met jullie te creëren!

contact wedding

thank you, tot snel!

bottom of page