top of page
Emma Iris Rijnberg.jpg

wc-rollen, ijspegels, carpool karaoke

emma iris

wc-rollen

Het liefst reis ik het hele jaar door: nieuwe mensen ontmoeten, ontdekken van culturen en genieten van de natuur. Van motels tot hostels en van B&B’s tot hotels- zo lang ik niet met een wc-rol over de camping loop vind ik het allemaal goed. Vaak vind je mij ook met mijn camera in mijn hand op pad!

chin-chin

Waar ik ook geen genoeg van kan krijgen is het maken van cocktails. Alle ingrediënten in de shaker en gaan met die banaan! Als er vriendinnen over de vloer komen begrijp je dat mijn handen ijspegels zijn geworden door al dat shaken. Hopelijk kom ik nu niet over als een alcohol verslaafde, want ik ben de grootste theemuts die er is.

carpool karaoke

Wanneer ik in de auto stap, is het eerste wat ik doe mijn Spotify lijst aanzetten! Voor iemand die niet kan zingen, zing ik bijzonder veel haha. Het liefst de hele dag door... Mijn favo muziek genres zijn jazz, soul en eigenlijk toch ook wel een  vleugje country. Ik zing dus luidkeels mee in de auto, heerlijk. Mijn vriendinnen weten ook dat als zij bij mij instappen, dat er gezongen gaat worden. Het volume vrij hoog, net dat je jezelf niet goed hoort. Net James Gordon, maar dan anders hahaha.

trust in what you love,
continue to do it and it will take you where you need to go
blad-2.png
5P3A6993.jpg

en jij?

ARE WE A MATCH?

› Jij hebt net als ik gek op spontane en gedetailleerde fotografie;

› Jij wilt de rest van je leven terug willen kijken op die fantastische met hetzelfde gevoel als toen? 

› Jij wilt klanten aantrekken waar je blij van wordt;

› Jij bent bereid te investeren in je bedrijf;

› Jij wilt vol trots achter je bedrijf staan.


Heb je bovenstaande stappen gevolgd en zijn we een match? Leuk! Laten we snel een gratis en kennismakingsgesprek inplannen, om jouw ideeën te bespreken!

important fun facts

je kan alleen aan mijn sproetjes zien of ik bruin ben. er zijn twee opties: verbranden of sproetjes... 
bottom of page