top of page
AlohaStudio_kleding-5.jpg

brand shoots
 voor vrouwelijke ondernemers

Wil jij jezelf, je onderneming, je merk of bedrijf een boost geven, je onderscheiden en écht uitstralen waar jij voor staat? Ik ga met liefde met je mee op pad om samen mooie content voor je website en social media te creëren.

Vooraf wil ik natuurlijk heel graag jouw verhaal horen: Wie ben je? Wat doe je? Waar staat je bedrijf voor? Wie is je ideale klant en wat wil je graag uitstralen? 

Samen kijken we naar welk verhaal we gaan vastleggen, wat de juiste kleding en passende locatie is. Zoals het bos, de stad, een gezellig koffietentje, thuis, bij jou op de studio, of op een van mijn favoriete locaties. Ik schiet portretten, maak foto’s van jou aan het werk en detailfoto’s zodat je voorlopig genoeg content hebt waarmee jij straks kunt laten zien en vertellen wie jij bent. Zodat je écht dat verschil kunt maken, er een verbinding ontstaat met jouw potentiële klant en met je bedrijf kunt knallen.

AlohaStudio_ambacht-11.jpg
alohastudio-woonmeester-50.jpg

brand shoots & portraits

"Het is mijn doel om je te helpen je business naar het volgende niveau te tillen. Door beelden te maken die bij jou passen, die uitstralen waar jij voor staat, waarmee jij je echt kunt onderscheiden en opvalt in de markt".

blad-wit-1.png
AlohaStudio_kleding-7.jpg

pakket 01/ good portrait

Als je een aantal goede portretten nodig hebt voor bijvoorbeeld je website of social media. Dit zullen ook foto's zijn van jou aan werk, hoe leuk is dat?!

> 1 uur fotografie

> 15 hoge resolute beelden

> 1 locatie

> kies zelf jouw favoriete beelden uit

> 1 outfit wissel

> mogelijkheid om extra beelden bij te bestellen.

investering

€249,- excl. btw & reiskosten buiten Maassluis

 (+ eventuele parkeerkosten)

alohastudio-woonmeester-54.jpg

pakket 02/ fancy content

Een uitgebreide portretshoot waar ook ruimte is om sfeer en detail beelden te schieten, zodat je genoeg content hebt voor je website en social media.

> 2/2,5 uur fotografie

> 30 hoge resolute beelden

> 1 of 2 locaties

> kies zelf jouw favoriete foto's uit

> branding vragenlijst

> strategisch (video) gesprek vooraf

> 3 tot 4 outfit wissels

> mogelijkheid om extra beelden te bestellen

investering

€349,- excl. btw & reiskosten buiten Maassluis

(+ eventuele parkeerkosten)

AlohaStudio_kleding-11.jpg

veel gestelde vragen

1. welke shoot past bij mij?

Dat hangt af van jouw wensen. Waar wil je de beelden voor gaan gebruiken? Heb je behoefte aan wat mooie portretten voor jouw website en social media? Dan is pakket 1 perfect voor jou. Wil je voor de komende tijd echt toffe content hebben voor Instagram? Dan raad ik je pakket 2 aan, dat is hét pakket voor jou. Hier maak ik niet alleen portretten maar ook mooie sfeerbeelden en detail foto's. 

2. wat is een goede locatie?

De shoot kan veel plekken plaatsvinden. Denk aan jouw studio/werkplek of een prachtige buiten locatie. Of juist midden in de stad bij een leuk koffiezaakje! Voorafgaand aan de shoot van pakket 02 hebben we sowieso een uitgebreid (video)gesprek om dit te overleggen. 

3. kan ik tussendoor van kleding wisselen?

Uiteraard! Dat is juist onwijs leuk want hierdoor krijg je ook veel gevarieerde beelden. Zo kan je voorlopig echt vooruit met jouw nieuwe foto's! Neem wat leuke setjes mee zodat we lekker kunnen wisselen en combineren. 

4. hoe kan ik een shoot boeken?
Vul het 
contactformulier in en ik neem contact met je op. Probeer alvast zoveel mogelijk over jou en/of je bedrijf te vertellen zodat ik alvast een goed idee krijg van je wensen! Hierna stuur ik je alle informatie en mijn beschikbaarheid toe. 

ja, ja en nog eens ja!

Denk je nuYES IK WIL DIT! Dan is dat fantastisch nieuws. Mocht je nog twijfels of vragen hebben, of nog niet het juiste pakket gevonden waar jij naar opzoek bent- dan hoor ik dat graag! Ik begrijp goed dat dit best spannend kan zijn. Tijdens ons gratis gesprek bespreken rustig alles door zodat we samen de perfecte uitkomst vormen.

 

Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om je te ontmoeten

en samen iets moois te creëren!

thank you, tot snel!

contact brandshoot
bottom of page